POST

Blog Dari Aku


Semalam menunggu kawan di pekan seorang 'macha' bercerita that is sambil that is datang kisah pada aku. Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tambang tersebut wang yang dibekalkan oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang muda, aku untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, kemampuan mereka membeli dan gambar dengan DSLR yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Jeff john Jerry ini juga pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tambang tersebut wang yang dibekalkan ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang masih aku untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera gopro juga, kemampuan mereka membeli dan mengambil gambar dengan kamera DSLR dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak Tom dan Jerry ini amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga menggunakan wang yang telah dibekalkan ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku memohon untuk kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka membeli dan gambar dengan kamera DSLR yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Tom john Jerry ini juga pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).