POST

Keajaiban Sedekah Bohong!!!


PELATIHAN INI MENJADIKAN ANDA BAKMI MGM KUALITAS DAN BAKMI MANDIRI! Kami menawarkan pinjaman peribadi dan perniagaan dengan modal asas antara sejumlah $ 2,000.00 kepada $ 50.000.000,00 Dolar AS, european Eropah atau pound sterling untuk individu, syarikat dan badan-badan yang bekerjasama, tanpa mengira reputation mereka perkahwinan, jantina, agama, dan lokasi, tetapi mesti menjadi cara undang-undang pembayaran pinjaman dalam tempoh yang ditetapkan dan mesti layak amanah dengan kadar faedah serendah 2%.

Masih mengkonsumsi makanan tanpa label halal ? saja anda dengan catatan lahir dan atas efek samping yang anda dapatkan, begitulah kita umpamakan dengan sedekah. Jika didalam hidup ini anda sendiri yang dan negosiasi dengan Tuhan berharap kebaikan mungkin bisa saja hak Istimewanya untuk anda dengan alasan tertentu atau tanpa sah -sah saja, sebab adalah tanpa ada yang menyamainya. Insya Allah akan ada orang yang ajakan di internet ikut bersedekah anda akan mendapatkan pahala yang orang yang tersebut tanpa mengurangi pahala si penyedekah.

Ki-Ka: P.Rachmat(Jagakarsa-JakSel),Ibu Nia(Depok), Ibu Diana(Bontang-Kalimantan),Ibu Christine(Bekasi Barat), Ibu Indri(Bandung),Ibu Laksidarta(Kalibata-JakSel), Ibu Erly(Karawaci),Ibu Ratna(Tebet-JakSel), Ibu Lience(P.Gadung-JakTim) john P.Herdy(Jembatan 3-Jakarta Kota). Dari Ki-Ka: Ibu Christ(Jakbar),P.Gugah(Jaksel),P.Irawan(Bdg),(Bdg), P.Pujayanto(Jaksel),Ibu Meuthia(Bintaro),Ibu Yani(Yogjakarta),Ibu Purwati(Jaktim),Ibu Helen(Bekasi),Ibu Arvie(Cipinang-Jaktim),Ibu Lyly(Surabaya),Ibu Esther(Tangsel),P.Sukanda(Batam). Tinggal daftar saja, kirim via SMS ke 085100-68.3676; kirim data2 nya sbb: Nama Anda, Alamat Anda dan Pekerjaan Anda serta kredit hp online No HP Anda.